"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

U-NET seminarium: Nolltolerans i praktiken?

tis
12
apr
Tid Tisdag 12 april, 2022 kl. 13:00 - 14:00
Plats Online via Zoom.

Ny forskning om sexuella trakasserier i akademin har identifierat ett antal avgörande punkter som vi behöver ta oss an för att förbättra arbetsmiljön och likabehandling i universitetsvärlden. 

Delta på vårens U-NET föredrag där Docent Britt-Inger Keisu presenterar resultaten från den nyligen offentliggjorda rapporten “Nolltolerans - vad innebär det i praktiken” (Hela rapporten finns att läsa på DiVA).

Rapporten är i dagsläget endast tillgänglig på svenska, men en sammanfattande artikel på engelska om rapporten finns att läsa på umu.se

Mer information om Britt-Inger Keisu och Umeå Center för Genusstudier finns på följande länk.  

Öppen inbjudan: Detta är ett öppet event för alla intresserade att delta på så sprid gärna länken till kollegor som du tror kan ha ett intresse att vara med, inom eller utanför universitetet. 

Språk: Presentationen kommer att hållas på svenska, men den som är mer bekväm med att tala engelska kan ställa frågor på engelska efter presentationen.  

Möteslänk till Zoom: https://umu.zoom.us/j/65460372098

Välkomna! 

 

Om U-NET 

Umeå Network for Equal Terms (U-NET), är en fakultetsöverskridande organisation ledd av och för anställda och studenter som stödjer visionen att “Promote Excellence in Science Through Inclusiveness and Gender Equality (PrESTIGE)”. 

Är du nyfiken på U-NET kan du läsa mer om initiativet i denna artikel
och anmäla dig till nätverkets e-postlista för intresserade.  

 

Evenemangstyp: Föreläsning
Talare
Britt-Inger Keisu
Universitetslektor
Läs om Britt-Inger Keisu
Kontaktperson
Carolina Hawranek
Läs om Carolina Hawranek