"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Små barns samspel och utveckling

  • Antal högskolepoäng 7,5 hp
  • Nivå Grundnivå
  • Studieform Distans
  • Starttid Hösttermin 2024

Om kursen

Kursens mål är att öka den studerandes medvetenhet kring små barns utveckling med stöd av olika teorier. Vidare behandlas barns samspel med andra barn och hur detta kan stimuleras. Kursen fokuserar även på lekens och miljöns betydelse för barns utveckling och lärande. I kursen ingår också studier kring vikten av vuxnas förhållningssätt och synsätt på barn och hur det på olika sätt påverkar barns samspel och utveckling. 

Ett uppskattat inslag i kursen är att du kommer att tillhöra en mindre grupp som aktivt reflekterar kring filmer och föreläsningar och diskuterar såväl egna erfarenheter som uppgifter i kursen.

Anmälan och behörighet

Små barns samspel och utveckling, 7,5 hp

Startar

2 september 2024

Slutar

31 oktober 2024

Studieort

Ortsoberoende

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Blandade tider, 50%, Distans

Antal obligatoriska träffar

Inga obligatoriska träffar

Upplägg för distanskurs

Kursen genomförs helt nätbaserat utan sammankomster. Under kursen används webbaserade tjänster för handledning, diskussion och distribution av kursmaterial. Kursdeltagarna ska ha tillgång till internetansluten dator. Examination sker fortlöpande i form av skriftliga uppgifter med praktiska inslag och forumdiskussioner. Kursen består av deluppgifter som bedöms utifrån såväl tvågradig som tregradig betygsskala. Betyget utgör en sammanfattande bedömning av resultaten vid examinationernas olika delar och sätts först efter avslutad kurs.

Behörighetskrav

Grundläggande behörighet

Urval

Betyg-Högskoleprov-Högskolepoäng

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz. Anmälningsavgift: 900 kr. Studieavgift, första inbetalningen: 11 625 kr. Total studieavgift: 11 625 kr. Anmälnings- och studieavgifter

Anmälningskod

UMU-28404

Anmälan

Du kan inte anmäla dig ännu. Anmälan öppnar 15 mars 2024 klockan 13:00. Sista anmälningsdag är den 15 april 2024.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Studieadministrationen