"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Verksamhetsförlagd utbildning

  • Antal högskolepoäng 15 hp
  • Nivå Grundnivå fortsättningskurs
  • Starttid Hösttermin 2025

Om kursen

I kursen deltar studenten i det dagliga arbetet i olika måltidskontext. Studenten tillämpar och utvecklar teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter inom det måltids- och restaurangvetenskapliga området. Studenten applicerar under kursens gång ett kritiskt förhållningssätt och analytiskt perspektiv på den praktiska verksamheten.

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Verksamhetsförlagd utbildning, 15 hp

Visa tillfällen för föregående termin Hösttermin 2025 Det finns inga senare terminer för kursen

Kurstillfälle som ingår i ett program

Startar

1 september 2025

Slutar

2 november 2025

Studieort

Umeå

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Dagtid, 100%

Behörighetskrav

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp, Måltids- och restaurangvetenskap 4, 15 hp eller motsvarande.

Anmälan

Du anmäler dig genom att logga in på Antagning.se. Följ sedan instruktionerna där.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Björn Norén