Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ

Högskoleingenjörsprogrammet i energiteknik

Hej, jag heter Anders Åstrand, programansvarig. Inledningsvis vill jag påminna dig om att tacka ja till din studieplats på Antagning.se innan 22 juli för att behålla din studieplats. Om du inte vill behålla din plats, meddela någon av oss så att vi kan erbjuda den till en reserv. Har du frågor eller funderingar, kontakta gärna mig eller studievägledaren. Du hittar våra kontaktuppgifter sist i brevet. Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas att du ska få en mycket givande studietid här i Umeå!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på programmet

  Registrering och programstart – Inledande kurs i Energiteknik

  Programmet startar med kursen Inledande kurs i Energiteknik måndag den 29:e augusti kl. 09:00 i sal TA201 i Teknikhuset. Har du inte möjlighet att närvara vid introduktionen måste du anmäla det i förväg till anders.astrand@umu.se som är kurs- och programansvarig annars kan du förlora din studieplats.

  Schemat hittar du här:

  https://cloud.timeedit.net/umu/web/public1/ri1w7X3Q3QZZYYQv5Q077801y7Y7.html

  Självregistrering och programstart/kursstart

  För att börja läsa på programmet/kursen ska du registrera dig i Portalen. För att kunna göra det krävs att du har aktiverat ditt användarkonto (se nedan).

  Webbregistreringen är öppen mellan den 22 augusti och 5 september. Det är viktigt att du registrerar dig under den perioden, annars kan du förlora din studieplats.

  Inloggningslänk till Portalen hittar du på studentwebben, www.student.umu.se. En manual för hur webbregistreringen går till hittar du på www.student.umu.se/registrering.

  På den här kursen registreras du efter att du loggat in på kursens plattform med en kursnyckel och ditt personnummer. Kursnyckeln får du i ett särskilt brev som skickas till din folkbokföringsadress och/eller till den e-postadress som du angett på Antagning.se.

  Fäll ihop
 • 3. Börja programmet

  Måndag 29 augusti 2022

  Tid: 09.00

  Plats: Sal TA201 i Teknikhuset, Umeå universitet

  Programmet startar med kursen Inledande kurs i Energiteknik”måndag den 29:e augusti kl. 09:00 i sal TA201 i Teknikhuset.

  Kursen har en hemsida med information hittar du på:

  https://www.canvas.umu.se/courses/7420

  och schema som du hittar via länken https://cloud.timeedit.net/umu/web/public1/ri1w7X3Q3QZZYYQv5Q077801y7Y7.html

  Fäll ihop

Om programmet

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)