Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Gemensamma vägar 2022

Välkommen till den nordiska specialpedagogiska konferensen Gemensamma Vägar som är i Umeå, 29-30 mars, 2022.

Gemensamma vägar är en konferens som avser att diskutera specialpedagogiska frågor för olika målgrupper. 2022 års konferens innehåller vetenskapligt baserade föreläsningar med bidrag från Norge, Sverige och Finland.

Dessutom erbjuder konferensen i valbara dialoggrupper, vilket innebär ett fördjupat erfarenhetslärande som vilar på beprövad erfarenhet och/eller vetenskapliga praktiknära studier. Pedagoger och forskare från Norge, Sverige och Finland presenterar i respektive dialoggrupp och varje deltagare kommer att kunna välja att lyssna till tre dialoggruppspresentationer.

Konferensens syfte

Syftet med Gemensamma Vägar (GV) är att deltagarna skall få tillgång till forskning och pedagogisk kompetens som finns vid de nordligaste universiteten i Sverige, Norge och Finland. Dessutom syftar GV till att skapa förutsättningar för nätverksbyggande inom och mellan ländernas skolaktörer och forskare.

Tema

Likvärdig utbildning genom utveckling- och forskningssamverkan

Målgrupper

Pedagoger, personal från förskola, skola och fritidshem, personal från elevhälsan, skolledare, skolchefer, forskare, lärarutbildare, rådgivare från statliga skolmyndigheterna: Pedagogisk Psykologisk Tjänst (PPT), Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM), Statped nord samt studenter.

Kostnad och konferensanmälan

Konferensavgiften är 2500 SEK, vilket inkluderar kaffe, luncher och konferensmiddag. 

Boende

Konferensdeltagaren bokar sitt boende själv. Konferensarrangören kommer att förboka hotellrum till ett lägre pris. Konferensmiddagen planeras på Folkets Hus.  

Så här bokar du boende på Comfort Hotel Winn, Umeå

För bokning av hotellrum, maila co.umea@choice.se  
eller ring 090-71 11 27

Uppge följande i din bokning
Bokningsnummer: GR012021
Gruppnamn: GV2022
Namn:
Mailadress:
Telefon:

Betalsättet faktura, då behöver hotellet fullständiga fakturauppgifter inklusive referens.

Priset är 895 SEK per rum per natt ink moms, 799 SEK ex moms.

Frukost ingår.

ANMÄLAN

Klicka här för att göra din anmälan.

Sista anmälningsdag är 11/2 2022.

Avbokningsinformation

I nuläget planerar vi att konferensen ska genomföras som planerat. Dock kan ändringar bli nödvändiga med anledning av pandemin, av det skälet förtydligas informationen om avbokning.

Du vågar anmäla dig till konferensen eftersom följande avbokningsmöjligheter finns

1. Konferensavgiften
Faktureras i efterhand och om ändrade direktiv kommer på grund av pandemin så kommer du inte att faktureras för konferensavgiften.

2. Boende
Hotellet är informerat om att nya direktiv kan komma att förändra bokningarna och av det skälet är avbokning möjlig fram till 2022-02-26. Du kontaktar själv hotellet och gör din avbokning.

3. Resa
De svenska konferensdeltagarna uppmanar vi att boka resan så sent som möjligt och tillse att du kan få pengarna tillbaka om du måste avboka. Busstransport kommer att arrangeras för de norska konferensdeltagarna, kontakta dag-arild.berg@nord.no. Vad gäller de finska resenärerna gäller billigaste färdsätt, vid funderingar kontakta kristina.strom@abo.fi.

Välkommen att boka in dig på en intressant och kunskapsrik konferens!