Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.

Kurser

Är du osäker på vilket program du ska välja, eller är du en redan utbildad dietist, gastronom eller kostvetare som vill kompetensutveckla dig? Sök då en fristående kurs hos oss! Vi har ett stort utbud av kurser på olika nivåer, varav många är distansbaserade. Se vårt kursutbud nedan!

Öppen för sen anmälan
Dietetik A, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för sen anmälan
Drycker och mat i kombination, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 50%
Ämne: Måltids- och restaurangvetenskap Måltidskunskap och värdskap
Drycker och måltidshantverk 3, 7 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Måltids- och restaurangvetenskap
Fysiologi för dietetik, 15 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Hem- och konsumentkunskap A, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 50%; 100%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för sen anmälan
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för sen anmälan
Hem- och konsumentkunskap B15, 15 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Hem- och konsumentkunskap för lärare åk 1-3, 30 högskolepoäng (1-30). Ingår i Lärarlyftet, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Hem- och konsumentkunskap för lärare åk 4-6, 30 högskolepoäng (1-30). Ingår i Lärarlyftet, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Hälsokommunikation och sociologiska perspektiv inom hem- och konsumentkunskap, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 33%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap Utbildningsvetenskap
Hälsokommunikation och sociologiska perspektiv inom hem- och konsumentkunskap, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 33%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap Utbildningsvetenskap
Hälsokommunikation, media och kostundersökningsmetoder, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för sen anmälan
Idrottsnutrition, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för sen anmälan
Kost vid graviditet och amning, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 25%
  • Studieform Distans
Ämne: Hälsa och sjukvård Kostvetenskap Omvårdnad
Kost vid träning, 15 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Kostundersökningsmetodik, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 25%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för sen anmälan
Kostvetenskap A, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för sen anmälan
Kostvetenskap B, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Kostvetenskap C, 15 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för sen anmälan
Livsmedelsdesign-Sensorisk analys och produktutveckling, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för sen anmälan
Magisteruppsats i kostvetenskap, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Magisteruppsats i kostvetenskap, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Masteruppsats i kostvetenskap, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Masteruppsats i kostvetenskap, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Masteruppsats i kostvetenskap, 30 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 100%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap