Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Magisteruppsats i kostvetenskap

  • Antal högskolepoäng 15 hp
  • Nivå Avancerad nivå
  • Studieform Distans
  • Starttid Vårtermin 2022

Om kursen

Under uppsatsarbetet har du som student möjlighet att fördjupa dig i något som intresserar dig inom det kost- och måltidsvetenskapliga ämnet. Du kommer att planera och utföra en studie, bearbeta resultaten och koppla ihop dem med tidigare forskning samt presentera och diskutera ditt arbete. Genom att självständigt utföra en studie kommer du att på en mer avancerad nivå träna din förmåga att formulera frågeställningar och besvara dessa.

Anmälan och behörighet

Magisteruppsats i kostvetenskap, 15 hp

Det finns inga tidigare terminer för kursen Vårtermin 2022 Det finns inga senare terminer för kursen

Startar

17 januari 2022

Slutar

5 juni 2022

Studieort

Ortsoberoende

Undervisningsspråk

SV/EN

Studieform

Blandade tider, 50%, Distans

Antal obligatoriska träffar

Inga obligatoriska träffar

Antal övriga fysiska träffar

Inga

Behörighetskrav

Kostvetenskap 90 hp varav 15 hp uppsats, eller måltids- och restaurangvetenskap, 90 hp varav 15 hp uppsats, samt metodkurser på avancerad nivå 7,5hp, eller motsvarande. Engelska för grundläggande behörighet för högskolestudier.

Urval

Högskolepoäng avklarade per sista anmälningsdag (för utbildning på grundnivå 1-165 hp, för avancerad nivå 30-285 hp)

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz. Anmälningsavgift: 900 kr. Studieavgift, första inbetalningen: 35 700 kr. Total studieavgift: 35 700 kr. Anmälnings- och studieavgifter

Anmälningskod

UMU-28121

Anmälan

Nu kan du anmäla dig. Du flyttas till Antagning.se. Sista anmälningsdag är den 15 oktober 2021.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kontaktperson för kursen är:
Agneta Hörnell