"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

UTRI Young Researcher Network

UTRI Young Researcher Network (YRN) främjar dialog och diskussioner om transformativ forskning mot hållbar utveckling bland unga forskare vid Umeå universitet.

YRN är en förgrening av Umeå Transformation Research Initiative (UTRI) och som särskilt riktar sig till unga forskare vid Umeå universitet som är i början av sina forskarkarriärer. Vårt mål är att skapa en plats där unga forskare kan knyta kontakter och främja möjligheter för framtiden.

Genom evenemang och aktiviteter ges ett forum och en plattform för dig att presentera din egen forskning och delta i diskussioner med såväl kollegor tidigt i sina forskarkarriärer som mer seniora forskare. 

Gå med i nätverket

Det bästa sättet att engagera sig i nätverket är att delta på våra evenemang. Men du kan också:

För vem passar UTRIs unga nätverk? 

Den som associerar sig själv som en forskare tidigt i karriären vid Umeå univeristet och har ett intresse för transformation mot hållbar utveckling är välkommen att bli en del av oss. 

Styrgrupp

Det unga nätverket styrs av en separat styrgrupp. Vi träffas regelbundet för att organisera och planera event och aktiviteter. Om du vill engagera dig i styrgruppen, planera ett eget event eller komma med andra idéer, tveka inte att kontakta oss. 

Kommande aktiviteter

Just nu har vi inga inplanerade aktiviteter. Vill du se kommande aktiviteter för hela universitetet? Gå till vår kalender.

Senast uppdaterad: 2024-02-08