Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

UTRI Young Researcher Network

UTRI Young Researcher Network bildades för att främja dialog och diskussioner om transformativ forskning mot hållbar utveckling bland unga forskare vid Umeå universitet.

Nätverket är en del av UTRI (Umeå Transformation Research Initiative) men har en separat styrgrupp som representerar alla fyra fakulteterna:

Styrgrupp

UTRI Young Researcher Network planerar en serie av s.k. FIKA PITCH varannan vecka under höstterminen kl.14.30-15.10.

Tanken är att två unga forskare vid varje tillfälle presenterar (3-5 minuter) sin egen forskning, ett problem de vill diskutera eller framtida forskningsidéer.

Denna första FIKA PITCH är digital men därefter planerar vi att träffas på plats.

Syftet med mötena är att skapa en informell miljö och ett nätverk för unga forskare som är intresserade av tvärvetenskaplig forskning som fokuserar på transformation och hållbarhet. 

Vi planerar också att anordna en workshop mot slutet av terminen. Håll utkik - mer information om detta kommer!

Om workshop-serien våren 2021

Young Researcher Network organiserade under våren en serie av tre lunch-workshops Dessa workshops var ett tillfälle att diskutera frågor om transformativ forskning, hållbarhet och tvärvetenskaplig forskning. 

Den som identifierar sig som en ung forskare, oberoende av akademisk titel, är mycket välkommen att gå med! Vi hoppas att vi ses på nästa UTRI Young Researcher Network evenemang! 

Läs mer om tidigare evenemang