Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Den svenska modellen och arbetsrättens internationalisering

Du är antagen till kursen Den svenska modellen och arbetsrättens internationalisering vid Juridiska institutionen. Här hittar du viktig information om vad du behöver göra innan kursstart. Du kan även läsa lite mer om kursen, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här, så hör av dig till oss via kontaktformuläret längst ned på sidan. Välkommen till kursen, vi ses i höst!

Så här börjar du

Om kursen

  • Kursens upplägg

    Kursen är förlagd till campus i Umeå med inslag av undervisning via Zoom.

    Undervisningen består av föreläsningar och obligatoriska seminarier. Under kursens gång ska varje student också författa en individuell skrivuppgift som är examinerande. Kursen avslutas med en skriftlig hemtentamen. Ytterligare information om obligatoriska moment, examination och betygssättning finns i kursplanen.

    Som förberedelse inför kursen rekommenderas att du läser någon grundläggande bok i svensk arbetsrätt. Det gäller särskilt om dina arbetsrättsliga studier ligger långt tillbaka i tiden.

    Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)