"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Designprojekt - Hot Team 3

  • Antal högskolepoäng 7,5 hp

Om kursen

I kursen Hot Team - innovationsprojekt ska den studerande genomföra ett designprojekt i tvärvetenskapliga team. Momentet är tvärvetenskapligt med studenter från olika nivåer, institutioner och utbildningsprogram. Projekttillämpningen genomsyras i hög grad av ”Design Thinking” och aktuell innovationsforskning. Målet är att den studerande ska fördjupa sin förmåga att arbeta i tvärvetenskapliga team arbete med fokus på samarbete och innovationsfrågor. Den studerande ska genom praktiskt tillämpning utföra ett tillämpningsprojekt i samarbete med externt företag, organisation eller myndighet. Studenterna handleds av yrkesverksam industridesigner. I momentet bygger studenterna upp en egen team studio för sitt arbete.

 

Anmälan och behörighet

Den här kursen innehåller tillfällen som är en del av ett program på Umeå universitet. Du kan bara söka kursen om du går det programmet. Information om ansökningstider och vad som gäller för dig får du från din institution.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Kursen ges av
Designhögskolan
Kontaktpersoner för kursen är:
Per Sihlén, Adrian Löwander (Institutionsadministratör)