Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Hållbar utveckling för ingenjörer

Välkommen till kursen Hållbar utveckling för ingenjörer

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  Du måste själv registrera dig på en kursen. Registreringen är bara öppen en viss tid (22/8 - 5/9). På kursen används webbregistrering. Du får notering längst upp på  studentwebbens startsida.Länkar till en externa sida.  Där står det också vilket sista datum du kan registrera dig på den aktuella kursen.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndag den 29/8 2022

  Tid: Klockan 15.15

  Plats: Hörsal NAT.D.320

  Fäll ihop

Om kursen

 • Programmets/kursens upplägg

  Kursen ges på Campus Umeå, men  zoom-möten kan också förekomma exempelvis i samband med grupparbeten, seminarier och redovisningar.  Det kan därför vara bra att kolla att zoom fungerar på din dator, surfplatta, telefon eller vilken plattform du använder. 

  Kursen är uppdelad i fem teman.

  Inom varje tema kommer det att erbjudas undervisning i form av föreläsningar och  studiematerial i form av rekommenderad läsning i läroboken och länkar till annat externt material, eller material som ligger på hemsidan. Du kommer också själv att behöva leta ytterligare material på internet och i databaser för vetenskapligt material.

  Inom varje tema kommer du att arbeta med en uppgift, ofta uppdelad i

  en förstudie,
  ett seminarium/grupparbete,
  en avslutande reflektion samt
  en quiz innehållande instuderingsfrågor på aktuella kapitel i boken och annan kurslitteratur. 

  Fäll ihop
 • Övrig information 1

  Kurshemsida: https://www.canvas.umu.se/courses/6987

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)