Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Idrott, fostran och socialisation

Hej och välkommen till din andra kurs på programmet! Här hittar du viktig information för att du ska kunna förbereda dig och påbörja din kurs. Vi hoppas du tycker den är intressant och lärorik!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  Kom i håg att registrera dig på studentwebben. Registreringsperioden för kursen är mellan 22 september - 30 September 2022. 

  Vet du i förväg om att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss innan sista dag för registrering.

  Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt.

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först ha ett aktivt Umu-id. Instruktioner för att aktivera det, hittar du längre ned på denna sida.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Schemat är preliminärt och kan komma att ändras.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Programmets/kursens upplägg

  Se kursplan för upplägg, förväntade studieresultat och litteraturlista.

  Fäll ihop
 • Kursplattform

  Under kursens gång används kursplattformen i Canvas. Du behöver ha ett aktiverat Umu-id för att logga in och ta del av övrig information. För instruktioner, eller hjälp att återställa användarnamn och lösenord som glömts, följ instruktionerna längre ned på sidan.

  Canvas

  Det är enbart möjligt att logga in om du är registrerad på kursen.

  Fäll ihop
 • Kontaktuppgifter

  Kursansvarig lärare
  Inger Eliasson
  inger.eliasson@umu.se

  Studie-, och programvägledare
  Camilla Jonsson
  idrott@pedag.umu.se

  Under sommaren är kontaktmöjigheten begränsad. Programvägledaren är åter 8 augusti. Vid allmäna frågor kontakta Infocenter.

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)