Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Italienska,Nybörjarkurs

Välkommen till kursen!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  På den här kursen ska du själv registrera dig på Studentwebben (https://www.umu.se/student) under tiden 22 - 29 augusti 2022. Om du inte har registrerat dig senast den 29 augusti förlorar du din plats på kursen. Anvisningar finns på http://www.student.umu.se/registrering.
  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt användarkonto (UmU-ID), se nedan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Introduktionsmöte torsdag 1 september kl. 16.30 via zoom-länk (finns på lärplattformen Canvas) ej obligatoriskt men rekommenderad.

  Kom ihåg! För att kunna börja kursen och kunna logga in på Canvas måste du först ha registrerat dig.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Lärplattform

  Undervisningen på den här kursen bedrivs helt via lärplattformen Canvas (www.canvas.umu.se) Kursen innehåller inga obligatoriska möten. Självstudier och inlämningsuppgifter enligt anvisningar på lärplattformen.

  Fäll ihop
 • Kontakt information

  Kursansvarig lärare: Giovanni Fort

  Studieadministratör: Vera Holmberg
  vera.holmberg@umu.se

  Fäll ihop
 • HumSek hälsar dig välkommen till dina studier!

  HumSek är en sektion i Umeå studentkår, för dig som studerar humaniora vid Umeå universitet. Vi vet att det är mycket information att ta in i början av en ny termin och att många förväntningar sätts på dig som student, men glöm inte bort dig själv. Om du någonsin känner dig orättvist behandlad, eller att något under din utbildning hade kunnat vara bättre, kontakta oss eller vårt studentombud.

  Det är vårt uppdrag att bevaka och medverka i utvecklingen av utbildningen och förutsättningarna för studier vid Umeå universitet. HumSek företräder dig som student och därför är dina åsikter viktiga för oss.

  Vi på HumSek vill att din studietid ska bli så givande och lärorik som möjligt, och arbetar därför aktivt för att erbjuda alla våra medlemmar aktiviteter som kan tillföra något extra. Dessa kan vara allt från studiesociala arrangemang till föreläsningar.

  Hoppas du kommer att trivas hos oss!

  Ordförande Humsek: ordfhumsek@umeastudentkar.se

  Studentombud Humsek: utbevhumsek@umeastudentkar.se

   

  Vänligen

  Emilia Barsk
  Studentombud för Humanistiska sektionen Umeå studentkår
  utbevhumsek@umeastudentkar.se
  072-3415906

   

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)