Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Juridik för psykologprogrammet

Välkommen till kursen Juridik för psykologprogrammet, vid Juridiska institutionen. Introduktionen sker fredagen den 2 december. I höst har vi självregistrering på studentwebben.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, behöver du registreras på terminen.

  I höst ska du själv registrera dig på Studentwebben innan kursstart. Webbregistreringen öppnar den 25 november och funktionen kommer att vara öppen till och med den 3 december.

  För att du ska kunna registrera dig på kursen krävs det att du är antagen till kursen och att du har aktiverat ditt Umu-id.

  På webbplatsen www.student.umu.se/registrering finns en manual som beskriver hur registreringen går till.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Fredagen 2 december 2022

  Tid: Kommer framgå av schema

  Plats: Kommer framgå av schema

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.
  Fäll ihop

Om kursen

 • Information inför kursstart

  Kursen syftar till att ge juridiska kunskaper inom ett antal rättsområden som är av central betydelse för arbetet som psykolog.

  Vid kursintroduktionen kommer kursansvarig lärare närmare att presentera kursens innehåll och pedagogiska upplägg samt tentamen med mera.

  Registrerade studenter kommer att ges åtkomst till kurshemsidan i Canvas, som innehåller föreläsningspresentationer, seminarieuppgifter (obligatorisk närvaro vid seminarierna) och annat undervisningsmaterial. Registrerade studenter kommer också att delas in i basgrupper som ansvarar för olika moment under de obligatoriska seminarierna.

  Ett schema kommer att publiceras senast en månad före kursstart.

  Välkommen till kursen!

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)