Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Lantbruk och djurskydd

Du är antagen till kursen Lantbruk och djurskydd 7,5 hp vid Umeå universitet. Jag som skriver det här brevet heter Stig-Olof Holm och är kursansvarig. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta mig, stig-olof.holm@umu.se, eller studievägledaren, maria.svensson01@umu.se. Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas att du ska få en mycket givande studietid här i Umeå!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. Det gör du själv i Studentwebben mellan 22 september och 6 oktober. Det är viktigt att du registrerar dig under dessa dagar.

  Manual för självregistrering

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt användarkonto (Umu-konto). Läs mer om detta under rubriken "Ny vid Umeå universitet" här nedan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Torsdag 29 september

  Tid: 13:00

  Plats: KBG201

  Notera att schemat är preliminärt. 

  Fäll ihop

Om kursen

 • Lärplattformen Canvas

  För den här kursen använder vi lärplattformen Canvas. Där hittar du bl. a. schema, instruktioner för övningar, lista över kursdeltagare och meddelanden från läraren. Tentamen kommer att läggas ut där och när du har skrivit en tenta är det där du ska ladda upp den. För att komma in på lärplattformen loggar du in med din Umu-id.

  Länk till Canvas

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)