Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Miljöfarlig verksamhet

Du är antagen till kursen i Miljöfarlig verksamhet 15 hp vid Umeå universitet. Jag som skriver det här heter Micael Jonsson och är kursansvarig. Här nedan hittar du en del allmän information samt information om vad som väntar dig. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta mig på micael.jonsson@umu.se eller studievägledare, maria.svensson01@umu.se. Välkommen till kursen i höst!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. Det gör du själv i Studentwebben mellan 25 oktober och 8 november. Det är viktigt att du registrerar dig under dessa dagar.

  Manual för självregistrering

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt användarkonto (Umu-konto). Läs mer om detta under rubriken "Ny vid Umeå universitet" här nedan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Tisdag 1 november

  Tid: 10:00

  Plats: KBG501

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.
  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)