"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Musik 1

  • Antal högskolepoäng 30 hp
  • Nivå Grundnivå
  • Studieform Distans
  • Starttid Hösttermin 2023

Om kursen

Denna kurs är den första av en serie kurser för musikämnet inom lärarutbildningen. Samtliga kurser utgår från en ämnesdidaktisk grundsyn i relation till innehållet, med fokus på ämneskunskaper som krävs för att arbeta som musiklärare.

Kursen ges på halvfart distans med start hösttermin och som kurs i lärarutbildningen samt fristående kurs på helfart campus med start vårtermin.

Observera att du, utöver den grundläggande behörigheten, även måste ha ett godkänt behörighetprov för att bli behörig till kursen. Mer information om behörighetprovet hittar du här: https://www.umu.se/institutionen-for-estetiska-amnen/utbildning/behorighetsprov/

 

Anmälan och behörighet

Musik 1, 30 hp

Det finns inga tidigare terminer för kursen Hösttermin 2023 Det finns inga senare terminer för kursen

Startar

28 augusti 2023

Slutar

2 juni 2024

Studieort

Umeå

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Dagtid, 50%, Distans

Antal obligatoriska träffar

12 st

Antal övriga träffar

Inga

Upplägg för distanskurs

Kursen går på distans med 10-12 träfftillfällen, för både undervisning och examination, fördelade över två terminer. Träfftillfällen alterneras mellan kortare digitala träffar på zoom (halvdagar) och 4 lite längre träffar på campus Umeå (som omfattar 2-3 dagar).

Behörighetskrav

Grundläggande behörighet och godkända arbetsprov

Urval

Betyg-Högskoleprov-Högskolepoäng

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz. Anmälningsavgift: 900 kr. Studieavgift, första inbetalningen: 120 500 kr. Total studieavgift: 120 500 kr. Anmälnings- och studieavgifter

Anmälningskod

UMU-66607

Anmälan

Sista anmälningsdag var den 17 april 2023. Du kan göra en sen anmälan via Antagning.se.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)