Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Samhällsplanering med hållbarhetsprofil

Du är antagen till kursen Samhällsplanering med hållbarhetsprofil 7.5 hp vid Umeå universitet. Vi som skriver det här brevet heter Erika Sandow och Tom Korsman och är kursansvarig respektive examinator på kursen. Du kommer att träffa oss vid första träffen i Umeå. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på erika.sandow@umu.se eller tom.korsman@umu.se. Vi lärare hälsar dig varmt välkommen till kursen.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. Det gör du själv i Studentwebben mellan 25 oktober och 8 november. Det är viktigt att du registrerar dig under dessa dagar.

  Manual för självregistrering

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt Umu-id. Se information under "Ny vid Umeå universitet" här nedan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Onsdag 9 november

  Tid: 10:00

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.

  Observera att kursen startar 1 november med eget arbete på inlämningsuppgifter. Slutgiltig tid för de obligatoriska träffarna presenteras i schemat som publiceras senast 30 dagar före kursstart. Nedan presenteras preliminära tider för träffarna.

  Kursen är en distanskurs med två träffar i Umeå.
  Träff 1: 9-11 november. Start 10:00
  Träff 2: 9-10 januari. Start 10:15

  Fäll ihop

Om kursen

 • Lärplattformen Canvas

  Information och kursmaterial som är riktad direkt till kursdeltagare finns i lärplattformen, Canvas. Studenter som är antagna/registrerade på en kurs har access till kursens Canvassida.

  Logga in

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)