Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Socialt arbete med äldre

Kursen startar måndag 29 augusti med kursintroduktion och föreläsning:  Sociala perspektiv på äldreomsorg, styrning och välfärdsförändringar

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. På den här kursen ska du själv registrera dig via studentwebben innan kursstart. Det kan du göra från och med 22 augusti till och med 29 augusti.

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt Umu-id. Se nedan för mer info.

  Har du inte registrerat dig senast 29 augusti kan du förlora din plats.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndag 29 augusti

  Tid: kl 13:15

  Plats: Via zoom https://umu.zoom.us/j/64556797704

  Fäll ihop

Om kursen

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)