Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Demokrati, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling: globala perspektiv i utbildning

Välkommen! Här hittar du viktig och användbar information om din kurs. Läs igenom det noggrant, genom att klicka på varje rubrik. Kursperioden är 29 augusti - 28 september 2022. Kursen ges på engelska och genomförs på campus och på heltid. Om du har frågor angående kursen, använd kontaktformuläret som finns sist på denna sida. Hoppas du ska trivas med dina studier hos oss!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  Kursen använder sig av onlineregistrering. Du registrerar dig genom att gå in på Studentwebben. VIKTIGT! Registreringen måste göras inom perioden 22 augusti 2022 och 30 augusti 2022.

  Registrerar du dig inte senast 30/8 riskerar du att förlora din plats. Efter att registreringsfönstret stängts, erbjuder vi alla lediga platser till de som står på resvlistan.

  Om du stöter på problem med registreringen, eller om du blir antagen med villkor, måste du kontakta oss i god tid innan sista registreringsdag, för vidare information.
   

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndag 29 augusti 2022

  Tid: 15:15-16:30

  Plats: HB206

  Schemat ska finnas tillgängligt senast 4 veckor innan kursstart.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Allmän kursinformation

  Du kommer att genomföra studier både själv och som en del av en grupp. Du kommer att slutföra dina uppgifter, med hjälp av kursansvarig, litteratur, föreläsningar, seminarier och diskussioner med studiekamrater. Mycket inom kursen skapas kring deltagarnas aktiviteter där alla studenters tidigare erfarenheter och frågor är lika viktiga.

  Kommunikation mellan studenter och lärare kommer huvudsakligen att ske i klassrummet och genom kursens lärplattform. Det är viktigt att komma åt plattformen innan kursstart. Kursplattformen innehåller kursinformation, ytterligare litteratur och stöd i form av resurser och ibland förinspelade onlineföreläsningar.

  Läs kursplanen för kursinnehåll, förväntade studieresultat och examinationsformer.

  Fäll ihop
 • Ytterligare information

  Kursplattformen hittar du i Canvas. Du behöver aktivera ditt Umu.id för att kunna logga in. Logga in senast sista registreringsdag.

  Länk till Canvas

  Fäll ihop
 • Om du har frågor?

  Om du har frågor angående kursen, använd kontaktformuläret sist på denna sida.

  Alla frågor under perioden 22 juni och 8 augusti 2022 behöver ställas till Infocenter på grund av semestertider.

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)