"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Evidensbaserad arbetsterapi

Du är antagen till kursen Evidensbaserad arbetsterapi, 7,5 hp som ges av Institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering, avdelningen för Arbetsterapi vid Umeå universitet. I det här dokumentet får du veta vad du måste göra och när. Kontakta oss gärna om du har frågor, våra kontaktuppgifter hittar du längst ner i det här brevet. Vi hälsar dig varmt välkommen!

Så här börjar du

 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. På den här kursen ska du själv registrera dig via studentwebben innan kursstart. Webbregistreringen öppnar onsdag 16 mars och stänger onsdag 30 mars. Det är viktigt att du registrerar dig under den perioden, annars förlorar du din studieplats.

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt användarkonto Umu-id, se information längre ner i brevet. Om du efter urval 2 inte vill behålla din plats på kursen ska du gå in på Antagning.se och tacka nej till kursen så platsen kan erbjudas till dem i reservlistan.

  En manual för hur webbregistreringen går till hittar du på www.student.umu.se/registrering.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  1:a kursträff torsdag 31 mars

  Tid: 08.30

  Plats: E-mötestjänsten Zoom

  OBS! Kursen startar torsdag 24 mars med självstudier i form av uppgifter inför första kursträffen torsdag 31 mars 08.30 på E-mötestjänsten Zoom. Se mer information på kurssajten i Canvas angående uppgifterna inför första kursträff.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Kursens upplägg

  Kursen är nätbaserad med två dagars sammankomst på distans vid start och en endagars examination på distans i slutet av kursen. Det innebär att du bedriver det mesta av studierna på egen hand med stöd från lärare för att hitta kursmaterial via läroplattformen Canvas. Kursen samläses med studenter från institutionen för Omvårdnad samt avdelningen för Fysioterapi.

  Fäll ihop
 • Kursträffar

  Plats: E-mötestjänsten Zoom

  Torsdag 31 mars kl 08.30 - 17.00
  Fredag 1 april kl 08.30 - 17.00

  Kursen examineras onsdag 1 juni kl 08.30 - 17.00

  Fäll ihop
 • Övrig information

  Kursansvarig för kursen:
  Maria Lindström, univ lektor
  e-post: maria.lindstrom01@umu.se
  Tel: 090-786 6267
  Se även kontaktformulär längre ner på sidan.

  Vid frågor som rör magister-/masterprogrammet i sin helhet, kontakta:
  Ulla Nygren, univ lektor, programvägledare för masterprogrammet i arbetsterapi
  e-post: ulla.nygren@umu.se
  Tel: 090-786 9102

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

 • Aktivera ditt Umu-id

  Umu-id är ditt användarkonto. Det behöver du för att kunna registrera dig på utbildningen. När du är ny student får du automatiskt ett Umu-id, men du måste själv aktivera det för att det ska fungera.

  Umu-id kommer du behöva när du ska:
  • registrera dig på kurser
  • lämna in tentor, uppgifter eller se dina resultat
  • kolla din studentmejl
  • skaffa Umu-kort
  • använda datorer i datorsalar och universitetets wifi.

  För att få tillgång till ditt Umu-id behöver du gå igenom vår aktiveringsguide. Detta kan du göra en vecka innan terminsstart, men ofta går det att göra tidigare än så. Du får inget särskilt meddelande från oss när det är möjligt att aktivera ditt användarkonto.

  Jag vill aktivera mitt Umu-id.

  Om du får problem att logga in eller aktivera ditt Umu-id kontakta IT-supporten Servicedesk så får du hjälp.

  Fäll ihop
 • Beställ ditt Umu-kort

  När du är på något av våra campus kommer du behöva ett Umu-kort. Umu-kortet är personligt och fungerar som passerkort, kopieringskort och lånekort. Allt i ett. För att få tillgång till kortet måste du själv ansöka om det.

  Jag ansöker om Umu-kortet på en gång

  Fäll ihop
 • Sök stöd vid funktionsnedsättning

  Sök det pedagogiska stöd du har rätt till på direkten. Då är det fixat när terminen börjar och du bara vill komma i gång med utbildningen.

  Du kan få stöd om du till exempel har dyslexi, adhd eller nedsatt syn. Beroende på dina behov finns olika typer av stöd. Vanligt är att en får anteckningsstöd, längre skrivtid eller anpassning av sitt kursmaterial. Målet är helt enkelt att göra det lättare för dig att plugga på lika villkor.

  Följ länken för att lära dig mer om stödet och hur du ansöker.

  Fäll ihop
 • Fråga Infocenter om det krånglar

  Infocenter, möjligen de bästa vi har. De hjälper dig genom de första veckorna som ny student. Kanske behöver du hjälp med ditt Umu-id, att hitta rätt i lokalerna eller snabbt stämma av med en studievägledare? Och skulle de inte ha ett svar direkt, så vet de var och hur de vägleder dig vidare.

  Infocenter håller till i Universum, huset mitt på Campus Umeå. Det är bara att du hör av dig om något krånglar.

  Hitta till Infocenter (Mazemap)

  Infocenter ger hjälp och stöd

  Fäll ihop

Kontakta oss

Ditt meddelande skickas till Infocenter. Vid behov skickar de vidare till den person som är mer insatt i det som din fråga gäller.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)