Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Forskning inom matematiska vetenskaper

Du är antagen till kursen Forskning inom matematiska vetenskaper, men innan du kan börja måste du göra några saker innan kursstart. Här får du veta vad, hur och när du måste göra dessa saker. Du kan även läsa lite mer om kursen, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här så hör du bara av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  Du kan registrera dig själv på kursen via Studentportalen från och med en vecka innan kursstart, och senast en vecka efter kursstart. Därefter sker registrering via institutionen. På webbplatsen www.student.umu.se/registrering finns en manual som beskriver hur den elektroniska registreringen går till. Om du inte kan registrera dig eller har villkor på kursen måste du kontakta institutionen. På antagningsbeskedet framgår det om du har blivit antagen med villkor.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  29 augusti 2022

  Tid: 13.15

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.

  OBS! Schemat fastställs 4 veckor innan kursstart!

  Fäll ihop

Om kursen

 • Kursens upplägg

  För den här kursen använder vi lärplattformen Canvas. Där hittar du allt du behöver för kursen, som till exempel schema, instruktioner för övningar, lista över kursdeltagare och meddelanden från läraren. Det är också på lärplattformen du lämnar in dina uppgifter.

  Fäll ihop
 • Övrig information

  Vid frågor angående registrering, schema och Canvas kan du vända dig till:

  Maja Gagner
  Utbildningsadministratör
  Inst. för matematik och matematisk statistik

  090-786 62 19
  maja.gagner@umu.se

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)