Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Franska, Nybörjarkurs

Välkommen till kursen!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  På den här kursen ska du själv registrera dig på Studentwebben under tiden 22 - 29 augusti 2022. Om du inte har registrerat dig senast den 29 augusti förlorar du din plats på kursen. Anvisningar finns på https://www.umu.se/student/mina-studier/registrering-pa-kurs/

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt användarkonto, se nedan.

  Vet du i förväg om att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss innan sista dag för registrering. Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  30 augusti 2022

  Tid: kl. 15:15

  Plats: HB213

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.

  Kom ihåg! För att kunna börja kursen måste du först ha registrerat dig.

  Vid kursstarten berättar vi mer om hur kursen är upplagd. 

  Fäll ihop

Om kursen

 • Kursens upplägg

  Den här kursen är en campuskurs där vi kommer att använda oss av lärplattformen Canvas (www.canvas.umu.se) som komplement till undervisningen. När du registrerat dig på kursen får du tillgång till den. Logga in där med ditt Umu-id så snart som möjligt och bekanta dig med sajten och den information om kursen som finns där.  

  Fäll ihop
 • Kontakt

  Kursansvarig lärare: Florence Sisask, florence.sisask@umu.se

  Studieadministratör: Katrin Pusch, katrin.pusch@umu.se

  Fäll ihop
 • Hälsning från Humsek och Splitt

  HumSek hälsar dig välkommen till dina studier!

  HumSek är en sektion i Umeå studentkår, för dig som studerar humaniora vid Umeå universitet. Vi vet att det är mycket information att ta in i början av en ny termin och att många förväntningar sätts på dig som student, men glöm inte bort dig själv. Om du någonsin känner dig orättvist behandlad, eller att något under din utbildning hade kunnat vara bättre, kontakta oss eller vårt studentombud.

  Det är vårt uppdrag att bevaka och medverka i utvecklingen av utbildningen och förutsättningarna för studier vid Umeå universitet. HumSek företräder dig som student och därför är dina åsikter viktiga för oss.

  Vi på HumSek vill att din studietid ska bli så givande och lärorik som möjligt, och arbetar därför aktivt för att erbjuda alla våra medlemmar aktiviteter som kan tillföra något extra. Dessa kan vara allt från studiesociala arrangemang till föreläsningar.

  Hoppas du kommer att trivas hos oss!

  Ordförande Humsek: ordfhumsek@umeastudentkar.se

  Studentombud Humsek: utbevhumsek@umeastudentkar.se

   

  Mottagning för alla nya studenter

  Splitt är en kårförening för personer som studerar litteraturvetenskap, bibliotek och individuella språkkurser. Till hösten arrangerar Splitt en mottagning för alla nya studenter där man får en chans att lära känna folk bortom sin egen utbildning, stärka banden med sina egna klasskamrater och skapa roliga minnen för livet. För mer information om Splitt, besök oss på vår hemsida, eller på våra sociala medier:

  Hemsida:

  https://splittumea.wixsite.com/splitt?fbclid=IwAR0fH079aPokMz-_PKBo1nBf79Skiv1RR9umhiCJ2Su6fc8C667eAUJxo_U

  Facebook: https://www.facebook.com/SpLittUmea

  Instagram: @splitt_umu

  Alternativt kontakta Filippa.hanna@gmail.com för mer information.

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)