Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Praktiskt estetiskt ämne - Idrott och hälsa 1

Varmt välkommen till kursen Praktiskt estetiskt ämne - Idrott och hälsa 1! Kursen pågår mellan 1 november 2022 och 15 januari 2023.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. På den här kursen ska du själv registrera dig på Studentwebben innan kursstart. Det kan du ENBART göra mellan 25 oktober - 2 november 2022. Om du inte har registrerat dig senast den 2/11 förlorar du din plats på kursen.

  Vet du i förväg om att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss innan sista dag för registrering.

  Gå vidare till Registrering på kurs

  Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt (läkarintyg krävs).

  För att kunna registrera dig på kursen behöver du ditt Umu-id, med användarnamn och lösenord. Instruktioner om hur du aktiverar ett sådant, eller återställer ett glömt lösenord, går du till informationen om Umu-id längre ned på denna sida.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Tisdag 1 november 2022

  Tid: Se schemat

  Plats: Se schemat

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.

  Schema finns tillgängligt fyra veckor innan kursstart på Studentwebben.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Programmets/kursens upplägg

  Kursen har ett innehåll som handlar om undervisning i skolämnet "Idrott och hälsa" för lägre åldrar. Den finns som fristående kurs och som programkurs. Studenterna läser tillsammans. Kursen ges på helfart på campus i Umeå. Under kursens gång använder vi Canvas som lärplattform.


  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)