Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 21 oktober 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ

Psykologprogrammet med inriktning mot idrott

Du som har antagits till psykologprogrammet med inriktning mot idrott hösten 2020 välkomnas till din nya utbildning! Innan du kan börja måste du göra några saker. Här får du veta vad du måste göra hur och när. Har du frågor - se länken under "Om programmet" längre ner. Du kan också höra av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses i höst!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Om du har blivit antagen och vill ha din plats eller vill stå kvar som reserv behöver du inte svara på det andra antagningsbeskedet. Men, är du inte längre intresserad av din studieplats är det viktigt att du lämnar återbud så att en reserv kan få den. Återbud gör du enklast på Mina sidor på Antagning.se. Är den möjligheten stängd går det bra att lämna återbud på Studentwebben (logga in med ditt Umu-id) eller kontakta ansvarig institution.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på programmet

  När du har tackat ja till din plats på programmet måste du registrera dig, det gör du på introduktionstillfället 200831. Vi kommer ha ett fysiskt upprop på plats i en lokal med gott om utrymme för varje student för att sedan ha resten av introduktionskursen (första kursen på terminen) via nätet. Om du av olika anledningar inte kan vara med på plats så erbjuder vi också introduktionen och uppropet via Zoom. Länken till Zoom-mötet ligger på kursens Canvassida under "Upprop 31 augusti". Ni får tillgång till sidan efter det andra antagningsbeskedet. För att kunna logga in i Canvas behöver ni ha aktiverat ert Umu-id - se längre ner i välkomstbrevet för information om detta. 

  Kan du inte vara med vid det här tillfället, varken på plats eller via Zoom? Meddela oss i förväg! Om du inte kan vara med på introduktionen och inte har meddelat oss i förväg kommer du inte att bli registrerad och kan förlora din plats.

  Meddela Therese Söderlund innan 200831 kl. 10.00 så blir du registrerad på programmet även om du inte kan vara med på introduktionen, och får behålla din plats.

  Resterande tre kurser på termin 1 kommer som det ser ut nu vara nätbaserade med campusinslag. Detta kan dock komma att ändras utifrån regeringens och Folkhälsomyndighetens föreskrifter. 

  Fäll ihop
 • 3. Börja programmet

Om programmet

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)