"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2022-06-07

Handelshögskolans Examensceremoni 2022

NYHET Den 3 juni var det dags för Handelshögskolans årliga examensceremoni i en fullsatt Aula Nordica.

Den 3 juni var det dags för Handelshögskolans årliga examensceremoni i Aula Nordica. Den 15:e i ordningen. Närmare 270 studenter och deras gäster deltog och Aula Nordica var helt fylld. Studenterna mottog diplom av Handelshögskolans rektor Sofia Lundberg.

– Det var så härligt att vara tillbaka i Aula Nordica och se alla glada studenter med gäster. Som rektor tycker jag Handelshögskolans examensceremoni är en fin tradition och det är glädjande att så många nära och kära till våra studenter är med och uppmärksammar deras fina prestationer.

Nordeas uppsatspris inom mångfald och inkludering

Det är första året som priset delas ut i samarbete med Nordea och syftar till att stimulera och underhålla studenters intresse för hur frågeställningar inom företagsekonomi, nationalekonomi respektive statistik kan relateras till mångfald och inkludering. 2022-års pris tilldelas Hedda Dahlström och Frederik Lund-Petersen, Handelshögskolan vid Umeå universitet.

Läs mer

Siemens Financial Services Uppsatsstipendium i Finans

Priset delas ut i samarbete med Siemens Financial Service och syftar till att stimulera och underhålla studenters intresse för ämnesområdet finansiering/ finansiell ekonomi med potentiell positiv inverkan på regional kompetensförsörjning. 2022 års pristagare var Patric Beijer och Moa Pålsson, Handelshögskolan vid Umeå Universitet.

Läs mer

Handelshögskolans pedagogiska pris

Handelshögskolans pedagogiska pris 2022 tilldelas universitetslektor Lina Schelin, Enheten för statistik.

- Handelshögskolan prioriterar och arbetar systematiskt med kvalitet i våra utbildningar. En viktig del i detta är våra duktiga lärare och det är verkligen roligt att få uppmärksamma detta med det pedagogiska priset säger rektor Sofia Lundberg.

Läs mer

Handelshögskolans Vetenskapliga priser

Tanken med de vetenskapliga priserna är att uppmuntra vetenskapligt skrivande och särskilja högkvalitativ forskning inom företagsekonomi, nationalekonomi och statistik. Priset går till

Gabriel Wallin, Statistik, Elin Nilsson, Företagsekonomi och Fei Xu, Nationalekonomi.

Läs mer

RiseBs uppsatspris

Forskningsinstitutet för hållbarhet och företagsetik (RiseB) har tillsammans med Umeå Energi instiftat ett årligt uppsatspris med syfte att uppmuntra ekonomstudenter att intressera sig för och fördjupa sig i hållbarhet och företagsetik. I år delades pris ut till två uppsatser. Pristagare  var Martina Reppen, Södertörns högskola, samt Henry Müller och Felix Pahl, Handelshögskolan i Stockholm.

Läs mer

Handelshögskolans Alumnistiftelse och Swedbanks pris

Handelshögskolans Alumnistiftelse och Swedbank delar ut ett pris där pristagaren skall ha "främjat utveckling och kvalitet vad gäller utbildning och forskning vid Handelshögskolan vid Umeå universitet" och/eller "främjat Handelshögskolans studenters utbildning och utveckling". 2022 års pris gick till Hjalmar Johnson, student vid Civilekonomprogrammet.

Läs mer