Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ

Civilingenjörsprogrammet i energiteknik

Du är antagen till civilingenjörsprogrammet i energiteknik vid Umeå universitet. Jag som skriver det här brevet heter Jimmy Vesterberg och är programansvarig. Jag och mina kollegor vill hälsa dig varmt välkommen som ny student. Vi ser fram emot att få träffa dig till hösten och hoppas att du kommer att trivas med din utbildning!

Så här börjar du

Om programmet

 • Programmets/kursens upplägg

  I början av programmet läser du baskurser för att senare ha möjlighet att välja fortsättningskurser. Kurserna läses oftast som hel eller halvfartskurser vilket i det senare fallet betyder att två kurser läses parallellt med varandra. För mer information om kurserna på programmet, se blockschemat.

  Läs mer om Civilingenjörsprogrammet i energiteknik

  Fäll ihop
 • Repetitionsvecka i matematik

  Veckan innan den första programkursen börjar har du möjlighet att läsa en kort repetitionskurs i matematik. Denna kurs pågår, 22-26 augusti (före terminsstart) och ger dig en uppdatering av dina mattekunskaper. 

  OBS! Du måste själv söka kursen! Kursen är inte en del av programmet utan måste sökas separat.

  Gör en sen anmälan till kursen på www.antagning.se.
  Anmälningskod: UMU-58011.

  OBS: Du måste själv köpa kursboken! Kursboken är Basfärdigheter i algebra av Albertson, Johansson m.fl., Studentlitteratur (ISBN 978-91-44-03128-6).

  Mer information, som schema och salar, hittar du på kurshemsidan:

  www.umu.se/student/matematik-och-matematisk-statistik/basfardigheter-i-algebra/

   

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)