"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Bild: Mattias Pettersson

Jobba hos oss

Som medarbetare vid Umeå universitet är du en del av en dynamisk och öppen kultur där vi gläds åt varandras framgångar. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas och utbyta kunskap, närheten skapar delaktighet och främjar samarbete över gränserna.

Välkommen till Umeå universitet

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Universitetet erbjuder en mångfald av utbildningar av hög kvalitet. Vi bedriver utbildning och forskning med djup och bredd och har världsledande forskning inom flera vetenskapsområden. Här gjordes till exempel den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. 

En av våra viktigaste uppgifter är att driva omställningen till ett mer hållbart samhälle. Vårt geografiska läge i norr innebär unika möjligheter att bidra med ny och samhällsnyttig kunskap. Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Det är här framtiden skapas.

Forskare, doktorander, lärare, teknisk och administrativ personal – alla möjliggör utveckling och vår vision om att det vi gör i morgon är ännu bättre än det vi gör idag. Välkommen att söka till Umeå universitet. 

Några av våra lediga jobb

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 80%
  • Institution Institutionen för idé- och samhällsstudier
Universitetslektor i integrativ organismbiologi

Ansökningsdatum 2023-03-28

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Institution Institutionen för molekylärbiologi
Universitetslektor i rättsvetenskap

Ansökningsdatum 2023-03-28

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Institution Juridiska institutionen
Presentationsfilm

Välkommen till Umeå universitet. 3 min 46 sek.

Kontakt

Har du frågor om en specifik tjänst och undrar hur det är att arbeta vid Umeå universitet är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i respektive jobbannons. I annonsen finns även kontaktuppgifter till fackliga representanter.

Har du övriga frågor om vårt rekryteringssystem Varbi eller behöver teknisk support kan du ringa Varbi på 0520-58 00 50 eller mejla support@varbi.com

Senast uppdaterad: 2023-02-21