"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Medarbetarwebb
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Joachim Sundqvist
Kontakt
E-post
joachim.sundqvist@umu.se
Telefon
090-786 51 67
Verksam vid
Anknytning
Universitetslektor vid
Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Plats
Lärarutbildningshuset, Plan 4, Lärarutbildningshuset
Umeå universitet, 901 87 Umeå
Publikationer
Publikationer
Forskning
Forskning
Omnämnanden
Omnämnanden
2023
Tore Wretman symposiet: Svensk måltidsforskning i ett internationellt perspektiv
Måltidskunskap
, 9
2023
Gastronomic experiences: motives, activities, and teleology
International Journal of Gastronomy and Food Science
, Elsevier 2023, Vol. 31
Sundqvist, Joachim
2022
When you walk the trail, you start to fantasize about food, right? Teleologies and understandings of hikers’ meal practices while hiking in Arctic Sweden
Journal of Outdoor Recreation
Sundqvist, Joachim
2022
Studying hikers’ meals, informed by social practice theory, insitu in the mountains: Doing ethnographic fieldwork in less thanoptimal conditions
Tore Wretman symposiet: Svensk måltidsforskning i ett internationellt perspektiv
, Örebro: Örebro University 2022 : 38-39
Sundqvist, Joachim
2021
Det är inne att äta ute - naturmåltider på Instagram
Måltiden som konstart: Gastronomisk kalender 2022
, Stockholm: Carlssons 2021 : 81-102
Bengs, Carita; Sundqvist, Joachim
2021
The contextual understandings of eating: A practice theoretical approach to Swedish business travellers’ meals
International Journal of Gastronomy and Food Science
, Elsevier 2021, Vol. 24
Sundqvist, Joachim; Bengs, Carita
2020
Eat, Meet, Fly, Repeat: the contextuality of business travellers’ meals
Umeå: Umeå universitet 2020
Sundqvist, Joachim
2020
Äta ute: Vad, var och hur tjänsteresenärer äter
BFUF Rapportserie
, 15
Sundqvist, Joachim
2020
Eat, sleep, fly, repeat: meal patterns among Swedish business travellers
Journal of Gastronomy and Tourism
, Cognizant Communication Corporation 2020, Vol. 4, (2) : 55-66
Sundqvist, Joachim; Walter, Ute; Hörnell, Agneta
2020
Meal identity as practice: Towards an understanding of business travellers' meal practices
International Journal of Gastronomy and Food Science
, Elsevier 2020, Vol. 22
Sundqvist, Joachim; Walter, Ute; Hörnell, Agneta
2017
Deriving Value from Customer Based Meal Experiences: Introducing a Postmodern Perspective on the Value Emergence from the Experience of the Commercial Meal
Journal of Culinary Science & Technology
, Vol. 15, (2) : 171-185
Sundqvist, Joachim; Walter, Ute
2015
Måltiden och Autenticiteten: Habitus påverkan på uppfattningen av äkthet i måltidskontext
Sundqvist, Joachim
2015
Eating out: a study of visitors’ value creating activities related to food and meals
Tourism engagement: co-creating well-being. Proceedings of the 6th Advances in Tourism Marketing Conference
, Joensu: 2015 : 327-329
Walter, Ute; Jonsson, Inger M; Sundqvist, Joachim
2015
Eating out: a study of visitors’ value creating activities related to food and meals
The 24th Nordic Symposium in Tourism and Hospitality Research. Responsible Tourism?: Book of Abstracts
: 188-188
Walter, Ute; Jonsson, Inger M; Sundqvist, Joachim
2013
Renkött som del av måltid.: En turistisk resurs för norra Norrland.
Sundqvist, Joachim
Visa publikationer i DiVA
Forskningsprojekt
4 november 2020 till 3 november 2022
Gastronomi i väglöst land
12 januari 2016 till 31 juli 2017
Äta ute – en studie av besökares aktiviteter relaterad till mat-och måltider
Publicerad: 15 feb, 2022
Från Umeå universitet om arktisk mat på UR
Publicerad: 13 jul, 2021
Betydelsen av fjällvandringens måltider
Publicerad: 07 sep, 2020
Forskning inom nytt forskarämne presenteras för första gången
Publicerad: 27 aug, 2020
Målet med måltiden inte bara bli mätt
+ Visa mer
- Visa mindre