"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Kursutvärderingar Kostvetenskap

Här hittar du kursutvärderingar från 2017 - 2019 i pdf-format. Tidigare terminers kursutvärderingar kan beställas av studieadministratör.

Höstterminen 2019

Dietetik A, 30 hp
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Idrott för alla ur ett kostvetenskapligt perspektiv, 5 hp
Klinisk utbildning i dietistprogrammet, 15 hp
Kostvetenskap A, 30 hp
Kostvetenskap B, 30 hp
Kost vid träning, 15 hp
Nutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv, 7,5 hp
Uppsats i kostvetenskap, 15 hp

Vårterminen 2019

Dietary Assesment Methods, 7.5 hp
Dietetik B, 30 hp
Fysiologi för dietetik, 15 hp
Hem- och konsumentkunskap A, 30 hp
Hem- och konsumentkunskap C, 30 hp
Kostvetenskap A, 30 hp
Kostvetenskap B, 30 hp
Kostvetenskap C, 15 hp
Mat och media, 15 hp

Höstterminen 2018

Dietetik A, 30 hp
Examensarbete inom dietistprogrammet, 15 hp
Hem- och konsumentkunskap B15, 15 hp
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Hem- och konsumentkunskap för lärare 7-9, lärarlyftet, 45 hp
Idrott för alla ur ett kostvetenskapligt perspektiv, 5 hp
Idrottsnutrition, 15 hp
Klinisk utbildning i dietistprogrammet, 15 hp
Kostvetenskap A, 30 hp
Kostvetenskap B, 30 hp
Kost vid träning, 15 hp
Mat och hälsa för barn och ungdomar, 7.5 hp
Mat och miljö, 7.5 hp
Måltidsservice och dietetik, 30 hp
Nutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv, 7,5 hp
Understanding food habits, 7.5 hp

Vårterminen 2018

Dietary Assessment Methods, 7.5 hp
Dietetik B, 30 hp
Hem- och konsumentkunskap A, 30 hp
Hem- och konsumentkunskap C - fördjupning, 30 hp
Hem- och konsumentkunskap för lärare 7-9, lärarlyftet, 45 hp
Kostvetenskap A, 30 hp
Kostvetenskap B, 30 hp
Magister/masteruppsats i kostvetenskap, 15/30 hp
Uppsats i kostvetenskap, 15 hp

Höstterminen 2017

Dietetik A, 30 hp
Examensarbete inom dietistprogrammet, 15 hp
Hem- och konsumentkunskap B15, 15 hp
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
Idrott för alla ur ett kostvetenskapligt perspektiv, 5 hp
Idrottsnutrition, 15 hp
Klinisk utbildning i dietistprogrammet, 15 hp
Kostvetenskap A, 30 hp
Kostvetenskap B, 30 hp
Kost vid träning, 15 hp
Kost vid graviditet och amning, 7.5 hp
Mat och hälsa för barn och ungdomar, 7.5 hp
Nutrition och måltider ur ett omvårdnadsperspektiv, 7.5 hp
Uppsats i kostvetenskap C, 15 hp

Vårterminen 2017

Dietary Assessment Methods, 7.5 hp
Dietetik B, 30 hp
Fysiologi för dietetik, 15 hp
Hem- och konsumentkunskap A, 30 hp
Hem- och konsumentkunskap C - fördjupning, 30 hp
HK för fritidspedagoger/HK för lärare 4-6 (Lärarlyftet), 30 hp
Kost- och hälsokommunikation C, 15 hp
Kostvetenskap A, 30 hp
Kostvetenskap B, 30 hp
Uppsats i kostvetenskap C, 15 hp

 

Senast uppdaterad: 2022-05-10